Logg inn.
Menu
 
 

Fredag 30. mai klokken 12 åpner utstillingen på DNB senteret i Karasjok.

Det vil bli vist arbeider fra 7 førsteårsstudenter og 3 andreårs avgangsstudenter.Det er tredje året kunstskolen arrangerer utstilling etter endt skoleår. Nå gledervi oss til å vise kunstverk studentene har produsert dette året. Vi kan virkelig lovenoe for enhver smak, alt fra vakre landskap og fotorealistiske portretter til abstrakteeksperimenter og mørke tanker. Studentene har i tillegg til de faste lærerne hattprofilerte kunstnere som gjestelærere og det har farget arbeidene i større ellermindre grad.

Førsteårsstudentene vil vise et bredt spekter av det de har arbeidet med i løpet av året; tegning, maleri, skulptur, film, foto og grafikk for å nevne noe.

Førsteårsstudentene er: 

Kamilla Triumf Oppheim,Mathias Sivertsen, Naja Reimer Fors, Varg Johnsen, Maja Oline Sarre, Olaug Irene Olsen Ina Tretnes

Avgangsstudentene har jobbet med å videreutvikle sitt utrykk innenfor en spesiell stilart. De stiller ut i et eget rom og besøkende vil få se de beste arbeidene fra studieåret.

Avgangsstudentene er: Liv Anita Aronsen Nilsen, Elise Scheele og Ingrid Sofie Tjikkom

Utstillingen åpner klokken 12 fredag 30.mai. 

Det vil bli enkel servering og forfriskninger. Utstillingen har åpent ukedager fra kl.10 til 16 og lørdag frakl.10 til 15. Utstillingen er åpen til og med onsdag 4.juni.

Vi ønsker alle velkommen til en fargerik, spennende og sjelsettende kunstopplevelse. En unik mulighet til å finne din favoritt blant morgendagenskunstnere!

Ta kontakt med Kunstskolen hvis du har spørsmål; Eva Aira: 46 96 53 92 eller Andreas Holtung: 90 27 99 83


Vil DU være med å realisere

DRØMMEN OM BARCELONA?

Elevene ved KUNSTSKOLEN I KARASJOK ber om støtte til å virkeliggjøre planene om studiereise til den spanske kunstmetropolen Barcelona.
Små og store bidrag mottas med takk.
En gave til kunstskolens studietur er en investering i våre framtidige samiske og nord-norske kunstnere!

DONASJONER MOTTAS PÅ KONTO NR.: 
4901 13 61705
(Merk innbetaling med Barcelona)


Hjerligt velkomna å se ka vi gjør på Kunstskolen i Karasjok.

Kl. 10.00 - 16.00

KaféFotokurs med gjestelærer John Henrik Guttorm.


Skummel fotosession. Flere eksempler på arbeider følger senere.

Nå er vi i gang med det nye skoleåret! Det er ni studenter som har begynt på førsteåret og tre studenter som går andre året på skolen. Vi har stort spenn både i alder og erfaring med kunstnerisk arbeid, så dette blir et meget interessant år! Bildet er fra Trollholmsund der vi tilbrakte en dag med å tegne landskap. Havblikk og et helt magisk lys førte til mange fine arbeider.
Eldre innlegg
Nyere innlegg
Siste bilder
Piera Mosebakken
Ellen Brita Anti

Juvvá Pittja
Silje Josefsen

Piera Mosebakken
Benjamin Broberg

Daidda.no