Logg inn.
Menu
 

Čájáhus - Utstilling

 

Fredag 30. mai klokken 12 åpner utstillingen på DNB senteret i Karasjok.

Det vil bli vist arbeider fra 7 førsteårsstudenter og 3 andreårs avgangsstudenter.Det er tredje året kunstskolen arrangerer utstilling etter endt skoleår. Nå gledervi oss til å vise kunstverk studentene har produsert dette året. Vi kan virkelig lovenoe for enhver smak, alt fra vakre landskap og fotorealistiske portretter til abstrakteeksperimenter og mørke tanker. Studentene har i tillegg til de faste lærerne hattprofilerte kunstnere som gjestelærere og det har farget arbeidene i større ellermindre grad.

Førsteårsstudentene vil vise et bredt spekter av det de har arbeidet med i løpet av året; tegning, maleri, skulptur, film, foto og grafikk for å nevne noe.

Førsteårsstudentene er: 

Kamilla Triumf Oppheim,Mathias Sivertsen, Naja Reimer Fors, Varg Johnsen, Maja Oline Sarre, Olaug Irene Olsen Ina Tretnes

Avgangsstudentene har jobbet med å videreutvikle sitt utrykk innenfor en spesiell stilart. De stiller ut i et eget rom og besøkende vil få se de beste arbeidene fra studieåret.

Avgangsstudentene er: Liv Anita Aronsen Nilsen, Elise Scheele og Ingrid Sofie Tjikkom

Utstillingen åpner klokken 12 fredag 30.mai. 

Det vil bli enkel servering og forfriskninger. Utstillingen har åpent ukedager fra kl.10 til 16 og lørdag frakl.10 til 15. Utstillingen er åpen til og med onsdag 4.juni.

Vi ønsker alle velkommen til en fargerik, spennende og sjelsettende kunstopplevelse. En unik mulighet til å finne din favoritt blant morgendagenskunstnere!

Ta kontakt med Kunstskolen hvis du har spørsmål; Eva Aira: 46 96 53 92 eller Andreas Holtung: 90 27 99 83

Kommentèr:
Navn:

Løs dette: 3 + 3 =
Siste bilder
Semester utstilling
Semester utstilling

Semester utstilling
Semester utstilling

Semester utstilling
Semester utstilling

Daidda.no